Ето и диетата с която успях да възстановя всичките си килограми които бях качила по време на бремеността.Диетата не е сложна за издържане дори бих казала е доста е приятна.Успех и бързо стоппване на излишните килограми на всички които решат да я започнат !

Диетата е разработена от американски спортни лекари. Не е опасна, препоръчва се и от природните лечители. За 90 дни резултатът е 15-20кг, като се регулира дори високото налягане. Наред със свалянето на излишното тегло, диетата променя действието на организма, с което гарантира, че свалените килограми няма да се върнат. Диетата продължава 90 дни, през което време се отслабва с горните килограми (възможни са 18-25кг). Ако има нужда от сваляне на по-малък брой килограми, диетата може да се прекъсне и по-рано, но в организма няма да настъпи гореспоменатата промяна.

ЗАКУСКАТА всеки ден е една и съща: няколко плода (2 ябълки, или круши, или праскови, или шепа дребни плодове).

По време на диетата се редуват дни на протеини, нишесте, въглехидрати и плодове. Не бива да се променя последователността на дните!

1.ден: Протеини
ОБЯД: варено или печено месо – 3 парчета (200г)
Вместо месо може три варени или пържени яйца, или някакъв вид сирене.
1 филия хляб, неограничено количество салата без олио.
След обяда се изпиват 200 мл бульон.
Мляко и сирене се позволяват само в този ден.
ВЕЧЕРЯ: същото като на обяд, но без бульон. Да се внимава вечерята да бъде същата, като обяда.

2.ден: Нишесте
ОБЯД: Всякакъв вид зеленчук (боб, леща, зелен боб, картофи....) задължително варени! Може да се употребява вегета, сол, кетчуп, варени домати! 1 филия хляб, салата без ограничение.
ВЕЧЕРЯ: същото като на обяд, но в по-малко количество.


3.ден: Въглехидрати
ОБЯД: Варено тесто с подправки. Може пица с кетчуп, спагети със сос или каквото и да е солено тесто (съответстващо на парче пица)
ВЕЧЕРЯ: Две по-малки парчета торта или козунак, или 3 топки сладолед и задължително блокче натурален шоколад.


4.ден: Плодове
ОБЯД: всякакви плодове в неограничено количество
ВЕЧЕРЯ: всякакви плодове в неограничено количество

Други важни неща:
• По време на диетата веднаж месечно се прави воден ден, който следва плодовия и предшества протеиновия.
• Кафе и чай без захар и мляко могат да се пият в неограничено количество.
• След приключване на диетата се минава на нормално хранене, като още 90 дни закуската се състои само от плодове. Ако през вторите 90 дни се отслабне с ощe 3 кг, значи в организма е настъпила желаната промяна.
• Не бива да се прескача нищо от определените хранителни продукти, тъй като всеки от тях си има своята задача и организмът не може без тях.
• Плодовете за закуска са необходими, тъй като от тях се извличат интегрирани захари, които подхранват нервната система.
• Страдащите от високо кръвно налягане след няколко седмици биха могли да престанат да вземат лекарствата си, разбира се, под лекарски контрол